lunes, 7 de mayo de 2007

ESCOLTEM LES LLENGÜES DEL MÓN

El passat dijous, 3 de maig i dins del Pla Educatiu d'Entorn i organitzat per l'Oficina de Català, va tenir lloc, al Teatre de Blanes, un espectacle d'interculturalitat per donar a conèixer la diversitat de cultures que conviuen al nostre poble.

El curs passat hi va haver 21 participants i aquest, 32.
Enguany hi va haver representació dels 3 instituts de secundària amb quatre participants de l'Ies Sa palomera, una participant de l'Ies S'Agulla i una participant del nostre Institut, la KRISTINA MARKÖUSKAYA que prové de Rússia.

Hi havia persones de totes les edats i d'un munt de països dels continents europeu, africà i americà.

Totes les actuacions van estar molt bé i algunes especialment com ara la de la Kristina que va ser de les millors en quant a qualitat artística. Així que podeu sentir-vos contents de que el nostre institut va quedar molt ben representat.
En Jordi Molina li va fer l'acompanyament a la guitarra.
Per cert, la Kristina va arrencar emocions contingudes d'un "club de fans" de l'Ies que espero que en una propera ocasió reguli millor el volum de veu...
A més a més del grup d'alumnes assistent també hi van assisstir algunes professores com ara l'Àngels Gallego i la Susanna Iranzo.

Al finalitzar l'acte, els participants van pujar plegats a l'escenari per rebre un darrer reconeixement i, tot seguit, hi va haver un petit refrigeri on diverses persones em van fer saber que els havia agradat molt l'actuació de la Kristina confessant que havíen quedat parats de la bona veu que té.

Esperem que en una propera edició poguem gaudir més persones d'un acte tant simpàtic i que tant encertadament han organitzat, des de l'Oficina de Català de l'Ajuntament, l'Elisa i la Isabel.
(Quan tingui una foto, provaré de penjar-la.)
Enhorabona Kristina !

Fina Albertí i Joan

No hay comentarios: